En eski okulumuz Okur kızı oğlumuz Hem dik hem yamacı var Düzgün olsun yolumuz ****** İlköğretim Sökün yapın eğitim Taban tavanı ahşap Okulu yeniden yap Yeni şekil düzen ver Düzelsin orada çap ****** İlköğretim Sökün yapın eğitim Öğrenci ve öğretmen Gelin diyor siz hemen Türkçe ve Matematik Verilsin Sosyal ve Fen ****** İlköğretim Sökün yapın eğitim İçi soğuk rutubet Sıkıntılı cemiyet Görürler bu durumu Hepsi de olur illet ****** İlköğretim Sökün yapın eğitim Anne baba çocuklar Daha bir çokları var Okusunlar durmadan Kendileri bilin dar ****** İlköğretim Sökün yapın eğitim Kat kat üstüne atın Çağa doğru fırlatın Yetişen bütün nesli İleri doğru itin ****** İlköğretim Sökün yapın eğitim Sevindirin bu halkı Söylesin türkü şarkı Başlarda ve suratta Siyahlaşsın o akı ****** İlköğretim Sökün yapın eğitim Olsun çokça sınıfı Sıklaştıralım safı Saygı ve sevgi ile Biz dolduralım rafı ****** İlköğretim Sökün yapın eğitim Üşüyor öğrenciler Bulamıyor hiçbir yer Öğretmenim diyor yaz N' olur bize önem ver ****** İlköğretim Sökün yapın eğitim Büyüktür görevimiz Hasan der ödevimiz Anne baba sevinir Çocuklar ve evimiz ****** İlköğretim Sökün yapın eğitim |
Hasan Sancak |
****** İlköğretim Sökün yapın eğitim
Mc_HaKan- Mesaj Sayısı : 53
Rep Gücü : 132
Başarı Puanı : 2
- Post n°1